dinsdag 18 september 2007

Dinsdag 18 september 2007

Zo Prinsjesdag in Nederland. Ziet er goed uit voor de komende jaren...geloof dat wij hier nog maar even moeten blijven ondanks het eerste kleine regenbuitje. Word je dus niet echt vrolijk van, van de begroting, maar goed, wij hebben er nog niet zoveel last van. Zorgpremies omhoog, haha nou die onkosten heb ik voor de eerste 100 jaar al terug gehad van de verzekering dus dat zit wel goed. Accijnzen, hier geen last van, nou ja die 2 keer per jaar als we vliegen dan. Lease auto? Ook niet en we hebben wel een huis maar die valt net buiten de groep dus eigenlijk valt het allemaal wel mee zolang we hier maar blijven en ik geloof dat dat op dit moment het beste is om te doen.
Terug naar de beslommeringen van de afgelopen week. Ik ben weer helemaal de oude dus dit was het laaste over mij en Harrie is vandaag voor controle geweest en ook de arts was tevreden. Stolsel lijkt opgelost. Hij mag weer vliegen mits de nodige voorzorgsmaatregelen. Ook goed ingestelt op de antistolling dus het lijkt allemaal weer met een sisser te zijn afgelopen.
Woensdag een verjaardagslunch bij een van mijn Engelse vriendinnen en donderdag gegolft met de dames. Vond het wel een beetje eng toen we op de bewuste plek kwamen maar uiteindelijk geen rare dingen gebeurd en dan is golfen toch wel erg fijn. 's Middags naar de Nederlandse winkel want de container was weer binnen. Echt Hollandse dingen zoals curry, mayo, salminiakballen, hagelslag enz je kunt het zo gek niet bedenken maar het is er. Een mini Albert Heyn zeg maar en ze hadden zelfs rookworsten haha. Je voelt je altijd weer even thuis en komt altijd met teveel thuis maar goed. Ook Thomas werd 13 die dag dus lekker appeltaart gegeten bij de Fam. van Brouwershaven.
Vrijdagmiddag kwamen Annemieke en brechtje poffertjes eten ( ja van de Nederlandse winkel) en 's avonds vrienden te eten.
Zaterdag is de kleine man van Annemieke geboren. Boudewijn wat een popje, die hebben we dus ook meten even live bewonderd.
Zaterdag de gehele dag gingen de mannen naar cricket en daarna stappen. De meiden gingen met elkaar lunchen en dat was eigenlijk enorm gezellig zo zonder mannen dat we dat vaker moeten doen. Harrie kwam 's nachts rond 2-en thuis dus die heeft zich wel vermaakt. Allen hadden een chauffeur dus geen zorgen rondom het alchohol(mis)gebruik.
Zondag nog een rondje golf gedaan met Eline en Gerard en daarna bij hen gebraaid. Maandag begon de week weer en nu is echt het aftellen begonnen. Nog 1 week en dan komt oma en chantie!!!!

Geen opmerkingen: