dinsdag 21 augustus 2007

Dinsdag 21 augustus 2007

Nou dat was me het weekje wel. Afgelopen zaterdag tijdens het golfen heeft Harrie zijn enkel verzwikt, dacht hij, maar Zondag tijdens een bezoekje aan het ziekenhuis bleek het toch gebroken. Arme Harrie. 4-6 weken rust. Niet golfen, sporten enz. Ook kan hij niet autorijden dus nu wordt hij iedere dag gereden door Peter de chauffeur van Endemol. Gelukkig geen pijn maar het is niet echt handig. Hij heeft zijn trip voor deze week maar afgezegd want vliegen is niet handig.
Maar goed. Vorige week een rustig weekje. Naast naar de sportschool gaan en de Riversands School ben ik weer met golfles begonnen. Mijn leraar kon echt zien dat ik vooruit was gegaan dus dat is goed nieuws. Nu nog meer golfen om de nieuwe vrouwelijke Tiger Woods te worden maar dat zal wel een illussie blijven. Dinsdag is Bo gestart met paardrijles en in eerste instantie was hij een beetje bang maar toen zijn vriendje Tom op het paard zat ging Bo overstag. Grappig gezicht van die kleine mannetjes op zo'n groot paard maar Bo vond het geweldig dus nu elke dinsdagmiddag rijden geblazen. Voor ons begint nu ook het gerij naar clubjes enz.
Woensdag was er een speelmiddag met andere Nederlandse kindjes en Bo heeft zich prima vermaakt mn met Mats. Een vriendje die iets jonger is en bij Bo op school zit. Ze hadden het reuze naar hun zin. Pizza bakken en stoeien in het zand. En verder deze week veel gekletst bij vriendinnen en vrijdagavond heerlijk met Harrie uit eten (toen nog met normale enkel). Zaterdag kwamen de fam Polman en Faber braaien. Inmiddels zat Harrie al in de lappenmand maar wist nog niet hoe erg het was. Hopelijk herstelt hij snel.

Geen opmerkingen: