maandag 6 augustus 2007

Maandag 6 augustus 2007

weer het begin van een nieuwe week en eigenlijk is de maandag alweer bijna voor bij maar eindelijk even tijd om wat te schrijven. Bo is naar het parkje bij ons in de straat met Mittah dus even een uurtje voor mijzelf. Hij heeft nu 4 weken vakantie dus dat is af en toe wel even lekker alhoewel je hem er prima bij kan hebben.
Gisteravond is Big Brother Africa (www.mnetafrica.com/bigbrother) gestart en harrie zijn eerste Big Brother in Johannesburg. Heeft natuurlijk al wat bigbrother ervaring mn in Nigeria maar dit is toch wat leuker omdat de studio hier in johannesburg zit en we dus ook bij alle live shows kunnen zijn. Zelfs Bo heeft een pasje dus dat is wel stoer. Het wordt denk ik wel een succes en ga het ook zeker kijken. Hier kun je 24/7 zien maar dat lijkt me wat veel maar goed in ieder geval geen klagen dat er niets op is.
Vorige week de hele week bezig geweest met het rapport van Sun City. Dat is ingeleverd en nu maar hopen dat alles ok is, het zal wel en anders vernaderen we het wel.
iedere dinsdag ga ik naar de Riversandsschool. dat is een school voor kinderen uit de krottenwijken. Omdat deze kinderen vaak zonder ontbijt op school komen is er een project gestart dat zij beter presteren als ze een vol gevoel hebben dan honger. Nu krijgen ze 3 keer week een maaltijd en de hoop is ooit met sponsors dit na 5 dagen te krijgen. Ik help samen met nog wat andere Nederlandse dames iedere dinsdagmorgen. Ze krijgen dan vaak rijst met groente-vlees prutje, brood en/of fruit. We hebben dan 30 minuten om 750 kinderen van voeding te voorzien. Even stress maar als je dan weer die koppies ziet geweldig. Even een paar uurtjes helpen geeft zo'n verschil. Ik zal vaker wat schrijven over dit goede doel, want sponsors blijven nodig.
Donderdag t\de verjaardag van tom gevierd die 3 jaar werd. het was een leuke locatie waar van alles te doen was voor de kinderen. Jumping castle, draaimolen, en kleine motors dus bo heb ik niet gezien. Die heeft zich prima vermaakt met zijn vriendjes en vriendinnetjes.
's Avonds was er ouderavond en konden we Bo zijn rapport (echt waar) ophalen en zijn werkjes bekijken. Als trotse moeder is dat dan wel slikken wat je kind allemaal maakt al dan niet met hulp van de juf.
Vrijdagochtend lekker gegolfd, beetje vroeg maar prima. de hele dag geen water gehad dus met emmertjes water uit het zwembad de wc doorspoelen tja dat kan ook natuurlijk. Het blijft Afrika.
Zaterdagmiddag was harrie te horen op radio 1. Ging over Zuid-afrika en ze vroegen Harrie hoe het nu is de tv wereld in Afrika. 's Avonds bij Gerard en Eline gegeten en het was al laat vorrdat wij in bed lagen.
Zondagmiddag een borrel bij Margot omdat de fam Kramer in het land was en Harrie ging naar de laungh van Big Brother. En zo vliegen de weken voorbij.
erg leuk nieuws is dat mijn oma en Chantal hebben geboekt. Ze komen 25 sept aan en blijven tot de 7e okt. Helemaal leuk dus visite uit Holland met mijn verjaardag , joepie!!

Geen opmerkingen: