woensdag 21 november 2007

Woensdag 21 November 2007

Zo de familie is weer gearriveerd en het is erg gezellig, daarover meer in de komende weken.
Vorige week woensdag is Bo gewoon naar school gegaan en 's middags kwam Tom spelen. Lekker buiten geweest en het is zo lekker dat de zomer nu echt begonnen is, alhoewel het officieel nog steeds lente is. Harrie moest 's avonds naar Pretoria want de finale van Survivor was er. Voor de meeste bekend als expeditie Robinson. Ook een geweldige finale live op tv, en nu zijn alle reality programma's afgelopen en staat de vakantie hier voor de deur. In december gaan alle instanties dicht en dan begint alles weer in januari.
Donderdag golf gespeeld met de dames en het was geen succes. Moet echt meer oefenen maar er zijn zoveel andere dingen te doen dat je er bijna geen tijd voor hebt, maar goed eigenlijk een slap excuus.
Vrijdag naar de sportschool en de laatste voorbereidingen voor de familie die 's avonds aankwam op het vliegveld. Erg leuk om ze weer te zien maar ik had het gevoel alsof ze pas nog geweest waren maar dat is natuurlijk ook zo, ik bedoel 4 maanden is nog niet zo lang geleden maar daar zullen opa en oma anders over denken.
Bo was helemaal blij en om 2:00 uur lagen we pas in bed.
Zaterdagochtend bijgekomen en rond 12:00uur moesten de mannen incl pap koken voor de charity van die avond. De mannen kookclub zou raviolli maken dus dat was een hele klus voor 250 man, maar uiteindelijk mocht het resultaat er wezen. Ons 's avonds helemaal aangekleed in de stijl van de 70-er jaren en dat alleen al was hilarisch. Zo leuk om te zien. Het feest voor het goede doel begon rong 1930 en iedereen had zijn best gedaan. Ik begreep dat er uiteindelijk veel geld is opgehaald voor het goede doel en dat was het belangrijkste. Ik lag rond 3 uur in bed en Harrie droop om 5 uur binnen. En onze grote vriend stond om 7:30 alweer naast ons bed dus dat was wel even zwaar maar eenmaal eruit is het wel te doen. 's Middags wezen lunchen bij het Pallazo hotel en heerlijk gerelaxed in de tuin. Wel nodig na zo'n avond waar Harrie trouwens de eerste prijs won voor best gekleede man van de avond haha.
Maandag was dan de grote dag van Bo. 4 jaar alweer. Eerst een paar cadeautjes uitgepakt. Duplo vliegtuig, playmobile en later nog een skelter, auto-mat, schoenen en veel auto's. Op school spinnen muffins getrakteerd en ook dat was een succes. In de middag nog wat bezoek van dames en kinderen die vrijdag niet bij zijn feestje kunnen zijn, dus Bo is de gehele dag nog verwend met als klapper nog een formule 1 racebaan wat papa misschien nog wel leuker vindt.
Dinsdag weer een normale dag. Gewoon naar school wat Bo niet zo'n goed idee vond want hij wilde natuurlijk spelen met zijn nieuwe spullen. Ook de nieuwe gympen die Bo van van Harrie gekregen heeft moeten dag en nacht aan en leveren strijd op als ze uit moeten maar het is niet anders.
's Middags nog naar paardrijles wat opa en oma ook leuk vonden om te zien en zo vloog de week weer voorbij. Genoeg te doen aankomende week zoals een trip naar Cape Town maar daarover volgende keer meer.

1 opmerking:

Familie Gross-Schmeets zei

Ha die Bo!
Happy birthday to you..., in de wei staat een koe..., en die koe zingt I love youoooo..., happy birthday to yoooouuuuuuu!

ook voor mama en papa van harte!
Astrid