woensdag 7 november 2007

Woensdag 7 november 2007

Zo daar zijn we weer. Nu hopelijk geen commentaar dat er niets nieuws is geschreven:)

Donderdagmiddag was het erg gezellig met de kleine mannen. Zijn wezen spelen en eten bij een Pizzeria. De kindjes kunnen daar zelf pizza's maken en er is een jumping castle dus 1 groot feest. Tom, Tom , Mats, Cato en Bo hadden het prima naar hun zin en later kwamen zelfs even de papa's om wat te eten.

Vrijdag was Bo bakerman op school. Hij moet dan een traktatie maken en neemt dat mee naar school. Krijgt dan een koksmuts op en staat achter de kassa. De andere kindjes nemen dan R4 ( 40 cent) mee van huis en "betalen" Bo voor de traktatie. Met het geld wordt dan weer iets leuks voor de klas gekocht en Bo is dan het stralende middelpunt van de klas, leert met centjes omgaan. We kwamen binnen met onze traktatie. Hengeltjes met visjes want deze week hebben ze als onderwerp "at the sea side". Groot succes, iedereen wilde meteen Bo zijn friend zijn. En Bo straalde alleen maar. Als je op google gaat en traktaties intoets dan krijg je de meest fantastische sites. Ook voor zijn verjaardag alweer een geweldig idee.

Harrie is vrijdag naar Cape Town vertrokken en die komt zondagavond weer terug. Ze zijn "koken" met de kookclub. Nou volgens mij wordt er weinig gekookt. Ze hebben 1 kookles. Broodbakken....vul zelf maar in.

Zaterdag lekker met Bo genoten. We gingen Margot helpen. Claire, haar dochter, wordt volgende week 10 en ze had vervoer nodig om de meisjes weer mee naar huis te nemen. Dus Bo en ik hebben de meisjes opgehaald en daar nog taart gegeten. 's Avonds was het ladies night bij Nicolette thuis en we gingen kaasfondueen. Bo lag lekker in het bed van Rutger( middelste zoon van Nicolette en Koos) en ook Maarten kwam daar logeren. 's Nachts Bo weer uit bed gevist en bij mij in bed gelegt. Sliep heerlijk door.

Zondag de verjaardag van Fleur, dochter van Brigitte. Werd alweer 9. Daar gebraaid en het was erg gezellig. Om 2330 kwam Harrie thuis want hij had vertraging gehad door het onweer wat boven Johannesburg hing maar gelukkig die was weer veilig thuis en heeft het heerlijk gehad met de mannen.

Maandag weer eens nodig naar de sportschool en even op zoek geweest naar een jungle jim of schommel voor Bo. Krijgt hij voor zijn verjaardag.

Dinsdag weer naar de Riverssands school om te helpen met eten delen. We zijn druk met de kerstvoorbereidingen. De 27e nov is er een kerstfeest voor de kinderen. Er wordt van alles geregeld en het is leuk om te zien hoe blij die kinderen zijn.

Daarna koffiegedronken bij Milaine thuis want Boris haar zoon was jarig. Die is alweer 12 geworden. Wat groeien die kinderen toch allemaal hard, en opeens realiseer je dat je zelf ook ouder wordt. Maar daar heb ik geen moeite mee hoor, ben zo blij dat ik er nog ben en geniet elke dag.

Bootje ging nog paardrijden 's middags en in december mag hij op ponykamp ( 2 uurtjes maar hoor) en dan zijn er allerlei activiteiten met het paard, doen ze een treasure hunt, cadeautjes enz. En samen met zijn vrienden Maarten en Tom.

Vandaag mijn laatste fotocursus. Geen pianoles want de lerares is nog op vakantie. Ga straks wel even oefenen. Ook zo even naar de Nederlandse winkel. Ze hebben strooigoed en ook mijn mayo is op. Tja en er gaat niets boven Nederlandse mayo...

Geen opmerkingen: