zaterdag 7 juli 2007

7-7-2007

We zijn inmiddels alweer 4 jaar getrouwd en hebben dat gevierd met een etentje.
Afgelopen maand zijn pa en ma op bezoek geweest en we hebben hun verjaardag hier gevierd. Als cadeau kregen ze een trip aangeboden naar mauritius en dat was een van pa's grootste dromen. We hebben genoten en ook Bo was helemaal in zijn sas. Helaas zijn ze alweer thuis maar we kunnen terugkijken naar een paar gezellige weken.
Bo is inmiddels weer naar school en moet nog 4 weken en dan heeft hij weer vrij. Hij vermaakt zich prima en beheerst het nederlands als de engelse taal volledig. we zijn erg trots op hem.
Vandaag is het zaterdag en we hebben vrij. Harrie is net zijn bed uitgerold want die is gisteravond uitgebreid wezen stappen met wat vrienden. Hij kwam rond 5.15 thuis. Vanmiddag hebben we een kinderfeestje van een jongetje uit Bo zijn klas en vanavond hebben we via vrienden VIP plaatsen voor het concert van UB40. Lijkt ons geweldig. Bo gaat voor het eerst logeren dus dat wordt wel even spannend maar hij heeft er veel zin in omdat hij daarna als we terug zijn naast ons bed op zijn matrasje mag slapen. Dit is het grootste plezier wat we hem kunnen geven. Ben benieuwd.

1 opmerking:

annerieke zei

Wat een mooie site en super gave kiekjes!!!! Hoop dat Bo heerlijk zal genieten van zijn eerste logeerpartijtje. En jullie natuurlijk van het concert. Heel veel plezier en maak van 7-7-7 een onvergetelijke dag!! Dikke kus!!