woensdag 24 oktober 2007

Woensdag 24 Oktober 2007

Hiep hiep hoera mijn zusje is vandaag jaig. Gefeliciteerd Chantie!!!
Hier is de rust ook weer wedergekeerd. Harrie is gisterochtend teruggekomen uit Brazilie en heeft het onwijs leuk gehad. Ze waren eerst een paar dagen in Rio om te relaxen en wat te zien, zoals het beeld van Jezus en een plek wat suikerbrood heet. Verder hebben ze veel lol gehad, lekker wezen eten en uitslapen natuurlijk. Zaterdag zijn ze San Paulo gevlogen om daar de Formule 1 te zien en dat was ook erg bijzonder aldus Harrie. Blij dat hij het leuk heeft gehad. Voor Bo heeft hij nog een outfit van het Braziliaanse elftal meegenomen, slippertjes en natuurlijk een auto. En Bo en ik hebben ons ook niet verveeld.
Woensdagochtend toen Bo naar school was had ik vergadering omtrent de intocht van Sinterklaas. Ik was gevraagd om in het comitee te komen dus dat vind ik wel leuk. 1 december komt de Sint aan op de school en nu moet er natuurlijk een Sint geregeld worden met pieten enz. Hoe hij aankomt, cadeautjes enz. Het was erg leuk om hierover te brainstormen en we gaan proberen te regelen dat hij met de brandweerwagen aankomt. Hier horen jullie nog meer over. Ook begonnen om Bo een beetje voor te bereiden op de Sint en hij vindt het prachtig. Kan niet wachten om zijn schoen te zetten.
's Middags weer pianoles en fotocursus. Leer elke keer wat bij en vind het onwijs leuk. Ook weer huiswerk opgekregen maar dat gaat lukken.
Donderdagochtend kleine Boudewijn in bad gedaan. Hij is nu bijna 5 weken en als je met zo'n kleintje bezig bent dan kriebelt het wel hoor maar nog even geduld. We hopen dat het nieuwe jaar ons een kleintje brengt maar we zullen zien.
Vrijdag had Bo geen school en samen met zijn vriend Maarten naar Gold Reef city geweest. Is hier een pretpark gebouwd bij de mijnen dus je kunt ook de mijnen bezoeken. De kinderen wilden natuurlijk alleen maar in de attracties en dat is logisch. Bo vond het geweldig. s' Avonds uitgenodigd bij Eline om te eten en haar ouders en vrienden waren er dus dat was ook leuk om familie van vriendinnen te ontmoeten.
Zaterdagochtend hadden we een feestje van Tom die 2 werd en 'smiddags bij andere Eline gegeten. Die avond kon de rugbyploeg kampioen worden dus veel afrikanen waren door het dolle heen. Een beetje hetzelfde idee als Nederland 's avonds speelt.( En ze hebben gewonnen)
Zondag met de "alleenstaande" dames geluncht bij Monte Casino. Lekker buiten op het plein, live music erbij prima zondagmiddag.
Maandag was Bo ook nog vrij dus we zijn even wezen winkelen en kwamen veel bekenden tegen. Lekker koffie gedronken en toen kwam 's middags Maarten nog even spelen.
Dinsdag gewoon weer naar school, Harrie kwam rond 9uur thuis en die was gelijk aangekomen met het rugbyteam die uit Frankrijk kwamen. Een groot feest op het vliegveld.
Paardijden ging vandaag ook gewoon weer door en Harrie kwam eerder thuis om Bo zijn cadeautjes te geven. Bo was erg blij om zijn papa weer te zien en ik ook hoor...

Geen opmerkingen: